17. 9. 2010

Soutěž: Plánuju pěší výlet do Ruska

ikona.oznameniNekecám. Zítra vyrazím a zítra se taky vrátím, pokud teda nebude pršet. Protože to nebude úplně krátká cesta, možná si cestu zpátky zkrátím přes letiště v Turku. Takže se můžu těšit i na letadýlka! Těším, těším. Už si kreslím mapy, impregnuju pořádný boty a vypisuju kešky cestou, je jich dost (i když v tom Rusku to není žádná sláva).
Jestli se vám něco nezdá, můžete svůj nesouhlas vyjádřit v anketě - http://hlasov.at/jrlu (bohužel se mi ji nepovedlo vložit přímo do článku, blog má svá omezení :o( A jestli dáte hlas třetí možnosti (je v tom je nějaká finta), můžete se ji pokusit odhalit a zapojte se do soutěže! :o) Soutěžní otázka tedy zní: Jestliže je pěší výlet do Ruska finta, v čem tato finta spočívá? Jen vás tentokrát moc poprosím, abyste své tipy nepsali do komentářů pod článek (a nekazili tak soutěž ostatním), ale poslali mi odpověď VZKAZEM. Případný vítěz se může těšit na typicky finskou odměnu, pokud se s ním po návratu setkám... Uzávěrka soutěže: až se vrátím z Ruska! :o) 

2 komentáře:

  1. Můžu hádat i já, když jsi mi to kdysi prozradila? Nebo že by ses o tom zmínila na blogu? Nebo fotky...? Někde to bylo...
    Je to sice trochu nápověda, ale pochybuju, že se to někomu bude chtít hledat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda fuj, to by ti nebylo blbý, takhle podvádět? :o)
    Myslím, že nápovědu stejně nikdo nevyužije, bylo by toho na prohledávání moc. A lidi jsou líný... mimochodem, zatím to nikdo neuhod úplně přesně, ale na cenu to asi bude... ale třeba se někdo zapojí ještě zejtra :)

    OdpovědětVymazat