30. 9. 2008

Zpátky v Oranžovém světě

ikona hvezdyPrázdniny jsou v tahu a hvězdy z Hvězdy jsou zpět. Navrátily se definitivně právě dnes. Po víkendu v Rozsockách jsme se s Paajou přesunuly do Prahy a vyrazily na velký nákup do Ikey (Ikei? Ikeje?) za účelem zakoupení police. Vrátily jsme se nejen s policí, ale také s plastovým nádobíčkem, závěsnýma patrovýma visacíma pytlema do skříně, přihrádkama na bordel do šuplíků (původně na příbory), příborovým stojánkem a sadou zavíracích žrádelních krabiček. Všehovšudy asi za tisícovku! No a po nutném zrelaxování (táhněte si dvacetilkilovou polici v rozloženém stavu o délce 170 cm busem a tramvají a pak pěšky na koleje...) jsme se vrhly do definitivního zabydlování a zvelebování našeho doupěte... a jak se nám to daří, posuďte sami :o)  

kolej-culdesac

- 01 -
Cul de Sac - nápis na dveřích varuje návštěvníky, že vstupují do slepé uličky - a to doslova :) S nápisem Cul de Sac jsme se tak dlouho potkávaly na každém kroku v Irsku, až jsme si zjistily, co to znamená... a už jsme nezapomněly!

kolej-pokoj

-02-
První pohled do našeho degedoupěte, čekající na návštěvníka po otevření Cul de Sacu :o) Co se rozestavení týče, moc se toho od loňska nezměnilo - až na konstelaci botníčků... zato jsme pokoj zoranžověly ještě kvalitněji: máme nové oranžové plakátky na zdi, svíčku, sušenou kytečku od Aleko, svíčku a prostěradla!

kolej-dvere

 -03-
Pokoj z opačné strany: na tlapky nám nikdo nepřišel, pročež jsme je nemusely přemalovávat; moje zeď je sice holá, ale už brzo na ní bude polička a obrázky, a za postelí bude věc nejúžasnější: velká policová skříň z Ikey, kterou se zejtra pokusíme dát dohromady :o) Když už jsme ji sem dokázaly dotáhnout, tak ji snad i dokážem smontovat, i když na to máme jenom kladívko a nůž se dvěma šroubovákama... =o)

kolej-koutecek

 -04-
Přestavěný botníkový kouteček: přestavbou jsme získaly víc místa, víc povrchových odkládacích ploch, skrytý koš, a navíc důstojné a bezpečné místo pro Miláčka kytaru!

kolej-zatisi

-05-
Zátišíčko na Paajině botníčku... (nádhera, jsem ale zvědavá, jak dlouho nám tam ten pořádek vydrží :)

kolej-oranzova

-06-
A to nejhezčí nakonec - oranžová tečka na závěr :o)

A já se omlouvám a mizím, jdu zneškodnit a umlčet Paaju, která se ožrala švédským pivečkem z Ikey a teď se tady válí v záchvatech smíchu střídavě po posteli a střídavě po mně, kojot blbá, a já tu nemám v čem smočit pysk, sakra práce - vína, sangrie či bechera ani kapka a benzínka zavřela :o) Donesla mi rozpitou skleničku se slovy "čuchni si, třeba ten kokain přejde i na tebe"... a neví, jak zjistit, co do toho pivečka přidávaj, jelikož neumí švédsky. Začínáme prostě zvesela :o)

17 komentářů:

  1. No potom co jsem si přečetl se moc těším na vaši návštěvu v nemocnici kojotky dvě hehehe jo a ve fanclubu mi po tom co mě včera viděli začli říkat švede tak v klidu přineste obal -upozornuju prázdný páč jsem po dobu lečby přísný abstinent-od toho piva zkusime vykoumat co Paaaju tak složilo:-DDDDD řekl bych že to bude obsah alkoholu ale to je jen tip:-DDD

    OdpovědětVymazat
  2. tedamama k předcozí diskuzi-jelikož jsem letos zameškal -tak na příští rok jak to pujde plánuju navštěvu u strejdy v Přerově takže by se odtamtud dal zorganizovat výpad k vám a domluvit ke zbytku podrobnosti.

    OdpovědětVymazat
  3. Holky, vy jste šikulky. Už se za váma moc teším! A doufám, že až u tam budu, bude benzinka otevřená. To kdybych zase večer dostala chuť na Alofok.

    OdpovědětVymazat
  4. Northy,už se těším :)
    A jak jinak? Jsi v Praze nebo ještě doma? Moc tě zdravím a měj se v rámci možností fajn.

    OdpovědětVymazat
  5. jsem v práglu momentálně trošku nadšenej a trošku zklamanej z výhry Litvinova v Liberci,kdo viděl chápe kdo neviděl at si přečte muj komentař na www.fanslitvinov.com . Pokud by jste si s Paaajou udělali čásek budu tu určo i přes víkend jen dostávám chemky takže je lepší se dopředu dohodnout ,-)))

    OdpovědětVymazat
  6. Hezký byteček, trošku mi to připomíná holandské Oranjes :))

    OdpovědětVymazat
  7. Moc krásný fotky na picaswebu!
    Holky, já se k vám tak těšim!

    OdpovědětVymazat
  8. Týjo...koukám, koukám div si oči nevykoukám! Teda luxusně jste si to zařídili...

    OdpovědětVymazat
  9. tedamama jj včera mě vypustili zas na chvili dom

    OdpovědětVymazat
  10. Northy, tak tam koukej co nejdřív vydržet =o) v některejch případech ono Všude dobře, tak co doma, neplatí tak docela... :o)

    OdpovědětVymazat
  11. No Terinko jak to říct já se snad do tý nemocnice i těším děsně mě bolí celej člověk,což muže mít příčinu v tom že mám moc bílejch krvinek . Prej se to projevuje tím že bolej kosti

    OdpovědětVymazat
  12. Northy,
    doufám, že už celej nebolíš a všechno je v pořádku.
    Mám tady dvě flašky nefalšovaný slaný \"živý vody\" z Jadranu, pokud by to bylo potřeba, pošlu Ti kapku po kurýrovi, který se k Tobě ještě nedostal, ale jednou to přece vyjít musí ;)

    OdpovědětVymazat
  13. tedamama včera jsem kuryrovy psal k svátku a fakt vodu od jar¨dranu ne e lepší by byla slivovivčka z valach ale tu ted nesmím:-DDD bolet nebolí jsem i doma a nastupuju až 22 doufám ale je to takový trošku jo a ne. Konec se ale blíží snad v prosinci doknčím chemoterapie a bude už jen aj en líp ,-)))

    OdpovědětVymazat
  14. Northy,
    máš smůlu, i kdybys slivovičku mohl, u nás bys jí moc nedostal. Jojo, Vysočina holt není Valašsko :D

    OdpovědětVymazat
  15. Terísku, jste šikuly.
    Hele, teď si dcera mý kamarádky se svojí spolubydlící natíraly kolej na oranžovo, vím to, páč mi to vyprávěla. Na Petřinách. No, to by byla trefa, že? :-))))

    Zdravím všechny, a hlavně taky TEDAMÁMU!! :)

    OdpovědětVymazat
  16. moc zdravím i já :o) Pozdrav Tedamamě vyřídím, myslím, že bude poctěna :o)

    Na Petřinách? Hernajs, tak to bude beztak u nás nebo na Větráku, o dalších kolejích v našem okruhu nevím... Tak to se už naší oranžovostí inspirujou i ostatní, naše sláva se šíří, jééé! No jo, na zdech to je barvička sympatická a optimistická, tak coby ne - lepší oranžový zdi, než oranžový mozky...

    OdpovědětVymazat